Økonomi
Axels Tivoli er alltid å pne for forslag og villige til å diskutere de økonomiske betingelsene, for eksempel fordeling av bruttoinntekter eller en fast garantisum. Som Skandinavias største tivoli hjelper vi gjerne til med å finne en avtale som gjør at deres arrangement kan vokse og øke i kvalitet.

Sikkerhet
Axels Tivoli har et kunnskapsrikt og kompetent personal, og vå re attraktioner kontroleres regelmessig av Det Norske Veritas og av Svenske Salvens Ingeniørbyrå . Som alltid gir ut referanser.

Tradition
Axels Tivoli kan tivolidrift. I dag ledes bedriften av 3. og 4. generation, som ble grunnlagt av Axel Andreasson i 1928.

Kvalitet
Axels Tivoli har et stort og bredt utvalg av attraktioner, noe som gjør at alle tivolibesøkere blir fornøyde. Store som små. Takket väre et närt sammarbeid med de største karusellprodusentene har vi alltid de nyeste attraktionene på markedet.

Fleksibilitet
For Axels Tivoli er inget oppdrag for lite eller for stort. Dessuten er vi alltid fleksible til kundens ønskemål, det väre seg den største festival eller den minste byfest

Størrelse
Axels Tivoli er Skandinavias største ambulerende tivoli, med flere reisende avdelinger samt at vi ligger fast i Malmø Folkets Park under hele sesongen. Vi kan også leie ut en eller flere karuseller hvis ditt kjøpesenter eller park trenger en attraktion.

Nyheter
Axels Tivoliinvesterer hvert år i et flertall nye karuseller, noe som gjør at tivoliet alltid er nytt og moderne.

Referanser
Referanser om Axels Tivoli kan fås fra plasser vi har besøkt i mer enn 45 år. I Sverige, Norge og Danmark. Ta gjerne kontakt med oss og vi kan henvise til ulike plasser der dere kan få referanser.

            
Video
Her kan du laste ned video men en presentasjon av Axels Tivoli. Du kan velge mellom to format, en med lav oppløsning og en med middels oppløsning. Nedlastningen kan kreve bredbånd, pga filenes størrelse. Har dere ikke tilgang til dette, så send oss gjerne en bestilling på en CD pr e-post.

Nyhet: Se film på websiden (krever Flash player 8)

Ladda hem: Låg uppl&oslah;sning (31Mb)
Ladda hem: Medelh&oslah;g uppl&oslah;sning (92Mb)


Pressmaterial
Svensk logo: BMP | GIF
Norsk logo: BMP | DAT
            
Tillbaka till förgå ende sida
English | Samarbetspartner |